Toertochten

Er op uit met uw fiets-, auto- of motorclub? Een trektocht aan het maken met paarden, pony's of koetsen? Ook dan is hotel, café, restaurant De Zandberg de ideale (tussen)stop.

Schuin tegenover onze uitspanning ligt een groot grasveld dat ideaal is om uw fietsen, auto's en motoren te parkeren. Ook uw paarden en pony's kunnen hier lekker even uitrusten. Vanuit de caféruimte en vanaf ons terras is er vrij zicht op het veld.

Hotel, café, restaurant De Zandberg is de ideale (tussen)stop. Hotel, café, restaurant De Zandberg is de ideale (tussen)stop. Hotel, café, restaurant De Zandberg is de ideale (tussen)stop. Hotel, café, restaurant De Zandberg is de ideale (tussen)stop. Hotel, café, restaurant De Zandberg is de ideale (tussen)stop. Hotel, café, restaurant De Zandberg is de ideale (tussen)stop. Hotel, café, restaurant De Zandberg is de ideale (tussen)stop. Hotel, café, restaurant De Zandberg is de ideale (tussen)stop. Hotel, café, restaurant De Zandberg is de ideale (tussen)stop. Hotel, café, restaurant De Zandberg is de ideale (tussen)stop. Hotel, café, restaurant De Zandberg is de ideale (tussen)stop.