Hotel

Het hotel beschikt over vier ruime, tweepersoons kamers. De kamers beschikken ieder over een eigen douche en toilet. Elke kamer is voorzien van een flatscreen televisie en dvd-speler. Op aanvraag kunt u gebruik maken van ons draadloos internet. De hotellobby is voorzien van een comfortabele en ruime zithoek.

Een overnachting is inclusief ontbijt. Maar op verzoek kunnen we ook vol- of halfpension aanbieden. Voor wie dat wil, kunnen we een goed gevuld lunchpakket voor onderweg samenstellen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Hotelwoning
De hotelwoning is direct naast het hotel gelegen. De woning is compleet ingericht en heeft de beschikking over een ruime, luxueuze keuken die van alle gemakken is voorzien. Op de eerste etage bevinden zich twee ruime tweepersoons kamers. Achter de woning is een ruime tuin met volop privacy.

Werknemersarrangement
Ons hotel en hotelwoning zijn bij uitstek geschikt om uw personeel onder te brengen. Onze kamers zijn van alle gemakken voorzien en Hulst, Terneuzen, Vlissingen, Antwerpen etc. zijn eenvoudig en snel te bereiken. Speciaal voor werknemers kunnen we een arrangement samenstellen waarin ook een lunchpakket en diner zijn voorzien. Vraag naar onze uitgebreide mogelijkheden.

 

  • Het hotel
  • Hotelwoning

Bekijk enkele foto's van onze luxe hotelkamers. Iedere kamer beschikt over een eigen toilet en douchegelegenheid. De kamers aan de voorzijde hebben een mooi uitzicht over de omliggende polders.

hotelkamer hotelkamer inpandige douche- en toiletfaciliteiten hotellobby

uitzicht op de polders

360 graden

Bekijk een 360 graden presentatie van onze kamers en terras. De presentatie opent in een nieuw venster.

Onze hotelwoning heeft een ruime woonkamer met zit- en eethoek, een complete luxe keuken, twee slaapkamers met kasten en een ruime tuin met volop privacy.

hotelwoning zithoek hotelwoning keuken hotelwoning tuin hotelwoning

Route

Weten waar h.c.r. De Zandberg ligt? Klik op een symbool in de kaart en plan uw route naar De Zandberg of onze vakantiewoning.

Informatie

Onze hotelkamers en de hotelwoning zijn aantrekkelijk geprijsd. Vraag via zandberg@zeelandnet.nl naar de mogelijkheden.